Leidingmateriaal - Afsluitschuiven

Voor een zo hoog mogelijk rendement van uw afzuiginstallatie maakt u gebruik van afsluitschuiven. Wanneer u één machine niet in gebruik heeft zorgt u door middel van een afsluitschuif ervoor dat andere machines zoveel mogelijk afzuiging hebben.

HEY levert drie verschillende afsluitschuiven. De handschuif gebruikt u op zodanige hoogte dat u deze makkelijk met de hand kunt bedienen. Naast de handschuif levert HEY ook de robuuste kettingschuif, deze schuif is handig via de ketting te bedienen op een moeilijk bereikbare hoogte. De electro pneumatisch bedienbare schuifafsluiter is uitermate geschikt voor bediening op moeilijk bereikbare plaatsen of als koppeling op de machine. De electrische schuif is inclusief een f/2 ventiel en 24V spoel. De schuifafsluiters van HEY worden vervaardigd uit sendzimir verzinkt staal. Alle schuifaansluitingen zijn voorzien van een klemrand.

Ook levert HEY brandkleppen. Afzuigkanalen die door een brandmuur gaan dienen over het algemeen voorzien te worden van deze brandkleppen.

Schuiven en brandkleppen kunt u direct bestellen via onze webshop. Een groot aantal leidingmaterialen kunnen wij uit voorraad leveren en heeft u al binnen 2 tot 3 werkdagen in huis.

 

 

 


Leidingmateriaal - Kettingschuif
Leidingmateriaal - Electro-pneumatisch bedienbare schuif
Leidingmateriaal - Handmatige schuifafsluiter