Projecten

Voor het uitvoeren van projecten op het gebied van industriële luchtreiniging en afzuiging bent u bij HEY aan het juiste adres. Voor elke situatie, waar stof of damp bij vrijkomt, kunnen wij voor u een op maat gesneden voorstel ontwerpen, realiseren en installeren, ook als het gaat om de toepassing van gebruikte onderdelen.

Specifieke toepassing van afzuigsystemen

Standaardoplossingen zijn vaak in veel gevallen wel toereikend voor het creëren van een schone en gezonde werkomgeving. Maar vanuit onze jarenlange ervaring kunnen wij rustig stellen, dat geen situatie gelijk is aan de andere. Als het gaat om luchttechniek zetten wij graag die ervaring in om u te helpen met uw specifieke wens of probleem.

Afgestemd op uw situatie geven de vakmensen van HEY u een deskundig advies. We geven u inzicht in de mogelijkheden, die voldoen aan uw eisen en wensen, en verzorgen de uitwerking van het project voor u van A tot en met Z.

Benieuwd naar onze frisse kijk en doordachte aanpak? Wij denken graag met u mee, neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Duurzaamheid

Luchttechnisch Bureau Hey houdt zich momenteel bezig met een project dat gericht is op de duurzame inzetbaarheid van haar medewerkers. Dit project wordt gefinancieerd met de een subsidie vanuit het Europees Sociaal Fonds (ESF). Het project van Luchttechnisch Bureau Hey richt zich op het maken een bedrijfs- of organisatiescan.

Duurzaamheid

 

 

 Afzuiginstallatie
afzuigsysteem opvangbak
Afzuiginstallatie