Hoogvacuüm leidingmateriaal

Hoogvacuüm afzuiginstallaties zijn uitermate geschikt voor bijvoorbeeld het afzuigen van stof- en lasrook. Lasrook bevat zeer schadelijke stoffen. Deze schadelijke stoffen dienen al verwijderd te worden voordat deze de werkomgeving bereiken. Ook voor zand of slijpstof, wat zeer moeilijk te verzamelen is met reguliere middelen, biedt een hoogvacuüm afzuiginstallatie dé oplossing. Natuurlijk kan een hoogvacuüm afzuigsysteem voor veel meer toepassingen worden ingezet.

Is een hoogvacuüm afzuigsysteem ook dé oplossing voor u? De mensen van HEY gaan graag vrijblijvend met u om tafel om hun advies af te spitsen op uw vragen, wensen en specifieke situatie.

Dikwandig leidingmateriaal

HEY levert al het dikwandige leidingmateriaal wat benodigd is voor een afzuiginstallatie die te maken heeft met slijtgevoeligheid, lagedruk of hoogvacuüm.

Het volgende HV leidingmateriaal (hoogvacuüm leidingwerk) kunt u direct bestellen via onze webshop:

Niet helemaal zeker of u nu de juiste materialen aan het bestellen bent? HEY calculeert voor u de juiste componenten die u voor uw leidingsysteem nodig hebt. Stuur een e-mail of bel (0341) 56 10 44.

Hoogvacuüm leidingmateriaal - Spruitstuk
Hoogvacuüm leidingmateriaal - Bocht
Hoogvacuüm Leidingmateriaal - ophangbeugel