Last van slechte luchtkwaliteit? Kies voor de Brainy; bron van zuivere lucht

Overal waar de luchtkwaliteit te wensen overlaat biedt het Brainy luchtreinigingssysteem dé uitkomst. Klaslokalen van scholen, vergader- en kantoorruimtes, repro's, kantines, restaurants en kinderdagverblijven raken door onvoldoende ventilatie vaak bedompt of muf, wat nadelige invloed heeft op de luchtkwaliteit.

Het is bekend dat een slechte luchtkwaliteit een negatieve invloed heeft op zowel de prestaties als het welzijn van mensen. Klachten als geurhinder, hoofdpijn, oogirritatie en vermoeidheid hangen in veel gevallen samen met de aanwezigheid van vervuilde lucht. Dankzij de toepassing van het Brainy luchtreinigingssysteem behoort slechte luchtkwaliteit tot de verleden tijd en kunt u gegarandeerd rekenen op een fris en gezond binnenklimaat.

Een gezond binnenklimaat dankzij een uniek ventilatiesysteem

Brainy is het eerste ventilatiesysteem ter wereld dat zonder processor werkt. Met andere woorden, het is een zelfdenkend systeem. Eén van de grote voordelen hiervan is dat de "Brainy" alleen de lucht verschoont op het moment dat dit nodig is. Brainy zorgt zowel overdag als 's nachts continue voor de controle en beheersing van de luchtkwaliteit. De ventilatie wordt aangestuurd door de zuurstof, CO2 en de VOS (Vluchtige Organische Stoffen) op de juiste waarde te houden, zodat de luchtkwaliteit en het binnenklimaat altijd optimaal blijft.

Download de brochure over het Brainy ventilatiesysteem

Download de productleaflet over de Brainy luchtbehandelingskast

Voor het bereiken van een optimale luchtzuivering, worden in de Brainy luchtbehandelingskast speciaal door ontwikkelde filters toegepast.

Wilt u meer informatie over de toepassing van de Brainy als ventilatiesysteem voor een gezond binnenklimaat? Stuur ons een e-mail of bel ons via (0341) 56 10 44(0341) 56 10 44 voor het maken van een vrijblijvende afspraak.


Publicaties

Schoolfacilities december 2010 "Met de Brainy wordt alle vervuiling uit de lucht gehaald, zelfs vervelende geurtjes"

Schoolfacilities juni 2011 "De lucht die de Brainy het lokaal in blaast is
schoner dan de buitenlucht" www.fransrasenberg.nl

inkoopwijzer Hey is aangesloten bij schoolinkoopwijzer.nl


Brainy ventilatiesysteem; Bron van zuivere lucht
Brainy ventilatiesysteem
Brainy ventilatiesysteem school