Bestelprocedure

Vraag een account of prijs aan

Bent u hier voor de eerste keer bij Hey? Dan kunt u kiezen uit twee mogelijkheden:
.
1. Vraag een account aan
Om u het bestellen zo snel en eenvoudig mogelijk te maken, kunt u een account aanvragen voor de webshop van HEY. Wanneer u een account toegewezen krijgt heeft u altijd toegang tot de meest recente prijsontwikkelingen en ervaart u het gemak van het snel en direct plaatsen van bestellingen. U vraagt een account aan door linksonder in het tabblad "gegevens" uw gegevens in te vullen, de selectiebox accountaanvraag aan te vinken en vervolgens te kiezen voor versturen. Wilt u geen account maar liever direct een prijs aanvragen? Dat kan, u kunt een offerte aanvragen door linksonder in dit scherm uw gegevens in te vullen, de selectiebox prijsaanvraag aan te vinken en vervolgens te kiezen voor versturen. U ontvang van ons dan zo spoedig mogelijk een passende offerte

2. Vraag een prijs aan
Bent u eerder bij HEY geweest en heeft u een account? Vul dan rechtsonder in in het tabblad "gegevens" uw gebruikersnaam en wachtwoord in en kies vervolgens voor inloggen, uw bewaarde gegevens worden dan opgehaald.

Verzenden of afhalen

U kunt uw bestelling op werkdagen zelf afhalen bij de afhaalbalie van HEY, maar u kunt er ook voor kiezen om uw bestelling te laten verzenden.

Wij hanteren diverse verzendmethoden:
  • pakketdienst;
  • palletvervoer;
  • langgoed transport (voor buizen met een lengte vanaf 6 meter);
  • koeriersdienst;
  • bezorgen op een ander afleveradres (eventueel met een neutrale afzender).

Producten die wij op voorraad hebben kunnen wij doorgaans binnen twee á drie dagen bij u bezorgen of u kunt in overleg deze zelfs nog eerder bij ons afhalen.